"όταν αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο κοιτάς τα πράγματα...τα πράγματα που βλέπεις, αλλάζουν!"

με ένα καλειδοσκόπιο

Μεσολογγίου 13
Ναύπλιο
21100
2752021355 (Υπεύθυνη Γραμματείας: Κα Λένα Δάφνη)
info@meenakaleidoskopio.com

προγρΑμματα

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας και να δείτε τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις που οργανώνουμε. Τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι πνευματική μας ιδιοκτησία και έχουν γεννηθεί μετά από την δημιουργική συνεργασία των εξειδικευμένων συντονιστών μας και υπευθύνων των εργαστηρίων. 

Τα εργαλεία μας είναι: η αστείρευτη φαντασία και δημιουργικότητά μας, η ζωτικότητα και η χαρά, η όρεξη να βιώνουμε παιχνιδιάρικα τη ζωή, αλλά και η εμπειρία μέσα από την καθημερινή επαφή με τα παιδιά καθώς και η καλή αφομοίωση του γνωστικού μας αντικειμένου. Δεν εφησυχαζόμαστε στην πολυετή επαγγελματική  μας εμπειρία αφού συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε κάθε μέρα ακολουθώντας και κρατώντας επαφή με τις παγκόσμιες εξελίξεις, συμμετέχοντας συνεχώς σε σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις, στους τομείς των ανθρωπιστικών επιστημών, των Τεχνών, της Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικής αλλά και των Εναλλακτικών τρόπων διαβίωσης και διατήρησης της καλής Σωματικής και Ψυχικής μας Υγείας. Η Αρμονία είναι Στόχος και η Αγάπη το υπέρτατο μέσο. 

Στο με ένα καλειδοσκόπιο υπάρχουν προγράμματα για παιδιά αλλά και προγράμματα ενηλίκων. Παρακαλούμε κάντε κλικ στους  συνδέσμους για να τα δείτε πιο αναλυτικά.

Σας προσκαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε!